Unikatna zapestnica iz tekstila ViJola spirale

Misteriozna unikatna zapestnica iz tekstila s sabo nosi lepoto prepletanja življenja. Na temni, 3,5 cm široki elastiki s pozlato starega zlata, ki je podložena s črnim satenastim trakom, se raztezajo in ovijajo abstraktni elementi. Nežna transparentna organza  nagajivih vitic v vijola  zeleno zlatih odtenkih se vije z drobnimi trakovi v prefinjeno estetiko. Zapenja se s kovinskimi pritiskači, narejena je za obseg zapestja do18 cm. Po naročilu tudi večje dimenzije, klik na kontakt. 
Unikatna zapestnica iz tekstila ViJola spirale se lahko ročno pere. Pustite jo 10 minut namakati v nežni raztopini milnice do 40 stopinj C in jo potem operete v čisti vodi in posušite.

 

49,00

Wishlist Wishlist Wishlist
Umetelen oblikovalski tekstilni nakit je inovativen modni dodatek, ki sofisticirano dopolni stajling in ko si ga nadenete, preoblikuje tudi vaše razpoloženje. Sozvočje različnih materialov daje edinstveno lepoto barvno- kompozicijske harmonije in opazen glamur, ki pritegne poglede. Nežna transparentna organza v vijola in  zeleno zlatih odtenkih seva prefinjeno estetiko. Zapestnica je primerena  tako za vsakodnevne priložnosti kot svečane dogodke. Unikatno ročno delo.
In dan bo drugačen.