Boho tekstilna broška Zelena nagajivka

Umetelen oblikovalski tekstilni nakit je inovativen unikaten modni dodatek, ki nežno dopolni stajling in pričara razpoloženje. Harmonija različnih materialov omogoča pristno lepoto in opazen glamur, ki pritegne poglede.  Cvet je narejen iz svetlikajoče se organze živo zelene barve, abstraktni vijola lističi, ki so so dodatno  okrašeni z drobnimi bijou perlicami, kontrastno dopolnijo barvno kombinacijo.
Boho broška iz tekstila Zelena nagajivka v obliki cveta je primerna tako za vsakodnevne priložnosti kot svečane dogodke. Sofisticiran filigranski dizajn očara s svojo navidezno krhkostjo in milino. Ta ljubek kos nakita bo osrečil romantično razpoložene in zagotovo popestri tudi mimalističen outfit.
Premer cc 5cm.

25,00

Wishlist Wishlist Wishlist

Unikatna umetelna broška iz tekstila  je ročno izdelan oblikovalski nakit za ženske, ki so povezane z naravo. Ta unikatni modni dodatek poudarja ženstvenost in pričara razpoloženje. Sozvočje različnih materialov omogoča edinstveno lepoto. Primerna je tako za vsakodnevne priložnosti kot svečane dogodke, saj harmoničen dizajn pritegne poglede. Ta ljubka broška doda romantičen pridih, sveže dopolni tudi minimalističen stil oblačenja. Nosi se jo na različne načine, lepo zaživi na enobarvni podlagi, pripne se jo lahko tudi na torbo ali trak za lase.

In dan bo cvetoč.