Romantičen tekstilni nakit-broška Cvetek

Umetelen oblikovalski tekstilni nakit je inovativen unikaten modni dodatek, ki nežno dopolni stajling in pričara razpoloženje. Harmonija različnih materialov omogoča pristno lepoto in opazen glamur, ki pritegne poglede.  Cvet je narejen iz organze pudrasto rožnate barve, abstraktni listki, ki so so dodatno  okrašeni z drobnimi bijou perlicami, harmonično dopolnijo barvno paleto v pastelno prosojnem odtenku olivno zelene in vijola odtenkov.
Prefinjena broška iz tekstila Cvetek je primerna tako za vsakodnevne priložnosti kot svečane dogodke. Sofisticiran filigranski dizajn očara s svojo navidezno krhkostjo in milino. Ta ljubek kos nakita bo osrečil romantično razpoložene in zagotovo popestri tudi mimalističen outfit.

Dolga je približno 12 cm, široka cc 3cm, vključno s trakovi lističev.

29,00

Wishlist Wishlist Wishlist

Unikatna umetelna broška iz tekstila  je ročno izdelan oblikovalski nakit za  ženske, ki so povezane z naravo. Ta unikatni modni dodatek poudarja ženstvenost in pričara razpoloženje. Sozvočje različnih materialov omogoča edinstveno lepoto. Primerna je tako za vsakodnevne priložnosti kot svečane dogodke, saj harmoničen dizajn pritegne poglede. Ta ljubka broška je popoln modni dodatek za  romantičen outfit, sveže dopolni tudi minimalističen stil oblačenja. Nosi se jo na različne načine, lepo zaživi na enobarvni podlagi, pripne se jo lahko tudi na torbo ali trak za lase.

In dan bo cvetoč.