Boho šik zapestnica iz tekstila Šopek

Umetelen oblikovalski tekstilni nakit je inovativen unikaten modni dodatek, ki nežno dopolni stajling in pričara posebno razpoloženje. Harmonija različnih materialov omogoča pristno lepoto in opazen glamur, ki pritegne poglede. Na temni, 3,5 cm široki elastiki z zlatimi črticami, ki je podložena s črnim satenastim trakom je centralno nameščen šopek barvno usklajenih cvetov. Prepletajo se biserno beli, olivno zlati in odtenki staranega zlata. Cvetovi so dodatno okrašeni z razlilčnimi bijou perlicami, barvno paleto pa dopolnjujejo skuštrani antiko vijola trakci iz organze.  Zapenja  se s kovinskimi pritiskači, narejena je za zapestje z obsegom do 18 cm.
Boho šik zapestnica iz tekstila Šopek je primerna tako za vsakodnevne priložnosti kot svečane dogodke. Sofisticiran filigranski dizajn očara s svojo navidezno krhkostjo in milino. Ta ljubka zapestnica bo osrečila romantično razpoložene in zagotovo popestrila tudi mimalističen stil.
Imitacija cvetoče narave.

 

 

 

59,00

Wishlist Wishlist Wishlist

Ta umetelna zapestnica iz tekstila  je ročno izdelan oblikovalski nakit za romantične ženske, ki so povezane z naravo . Ta unikatni modni dodatek poudarja ženstvenost in pričara razpoloženje. Sozvočje različnih materialov omogoča edinstveno lepoto. Primerna je tako za vsakodnevne priložnosti kot svečane dogodke, saj harmoničen dizajn pritegne poglede. Ta ljubka zapestnica je popoln modni dodatek za  romantičen outfit . Sveže dopolni tudi minimalističen stil oblačenja.

In dan bo cvetoč.