Boho romantična zapestnica iz tekstila Očarljiva

Unikatna boemska zapestnica izžareva nežnost in ženstvenost. Sozvočje različnih materialov se zliva v subtilno lepoto Botticellijeve Venere. Primerna je tako za vsakodnevne priložnosti kot svečane dogodke. Sofisticiran filigranski dizajn očara s svojo navidezno krhkostjo zaporedno nanizanih cvetov iz antiko roza organze, bijou perlic in usnjenih listkov. Vsi elementi so ročno šivani na 3,5 cm široko elastiko s pozlato, ki je podložena s satenastim črnim trakom.  Zapenja se s kovinskimi pritiskači, narejena je za obseg zapestja do18 cm. Po naročilu se izdela tudi dimenzije po meri, klik na kontakt. 
Ta zapestnica iz tekstila se lahko ročno pere, vendar se izogibajte namakanju, ker usnjeni listki lahko otrdijo. Priporočljivo jo je na hitro oprati v nežni raztopini milnice do 40 stopinj C in jo potem splakniti s čisto vodo in posušiti. Možno je tudi suho čiščenje v kemični čistilnici .
In ko si jo nadenete,  je dan bo bolj cvetoč.

 

59,00

Wishlist Wishlist Wishlist
Oblikovalski tekstilni nakit je inovativen unikaten modni dodatek, ki nežno dopolni stajling in preoblikuje tudi razpoloženje. Harmonija različnih materialov omogoča nežno lepoto cvetličnega motiva in opazen glamur, ki pritegne poglede. Boho prefinjena zapestnica iz tekstila Očarljiva je primerna tako za vsakodnevne priložnosti kot svečane dogodke. Sofisticiran filigranski dizajn očara s svojo navidezno krhkostjo nanizanih cvetov iz antiko roza organze in zlatih tonov, bijou perlic in listkov iz usnja. Ta ljubka zapestnica bo osrečila romantično razpoložene in lepo popestrila tudi mimalističen stil.