Avantgardna pudrasto rjava ohlapna minimalistična obleka Tena

Ohlapna minimalistična obleka Tena je narejena iz udobnega naravnega materiala in čistost linij ji daje futuristično noto. Je  domiselnega avantgardnega kroja in pristoji tako suhicam kot tudi polnim postavam.
 Ta elegantna obleka reši stisko s časom in zagato kombiniranja harmoničnih kosov oblačil, ter omogoča hiter odhod v službo ali na svečano prireditev, odvisno od ostalih modnih dodatkov in obutve.

129,00

Wishlist Wishlist Wishlist
SKUN/A
Avantgardna pudrasto rjava ohlapna minimalistična obleka Tena je vrečastega kroja s futurističnim pridihom. Je udobna unikatna elegantna obleka iz  kompaktnega viskoznega jerseya. Tkanina je elastična in ima droben rebrast reliefen vzorec, ki je mehek in padajoč, vendar drži linijo. Zavezovanje s trakom v ovratniku daje akcent ženstvenosti. Kroj je ohlapent, vendar delno oprijet čez oprsje, spodaj pa zaključen z avantgardnim detajlom vogalov. Lepo pristaja tudi bolj polni postavi. Ovratnik je definiran s črnim insertom, prav tako so s črnim robom zaključeni rokavi. Drobna črna pentlja na koncu rokava je odstranljiva broška, ki se jo lahko pripne kamorkoli. Ta delno telirana obleka je brez zadrge in komforten kroj omogoča, da lahkotno zdrsnemo v njo. Zadaj je ravna. Priporočeno je pranje in likanje do 40 stopinj Celzija.