Unikatna dekorativna zavesa Jesensko listje

Prefinjena izvirna lepota fenomena narave me vedno prevzema. Ob mogočnem drevesu prepletenih raztezajočih se vej obogatenih z listi, ki jeseni poplesujejo z vetrom in sestavljajo čudovite vzorce, zmeraj  zamaknjena obstanem v tej magičnosti.
Unikatna dekorativna zavesa Jesensko listje je sestavljena iz večjih in manjših elementov v obliki listov, ki se prepletajo v dinamično mrežo. S svojim subtilnim edinstvenim izgledom  zavesa vnaša v prostor ugodje bivanja in toplino prvinskosti, naj gre za poslovni prostor ali intimo doma. Razgalja ekstravaganten okus uporabnika. Panel je izdelan je iz mešanice lanenih in acetatnih vlaken temno bež barve, lahko se pere v stroju do 40 stopinj C, v zaščitni vrečki in brez centrifuge. Ročno pranje zagotavlja daljšo obstojnost.
Dimenzija te umetelne tekstilne kreacije je 165 x 95 cm in je preprosta za montažo, zgoraj ima vodilo za palico s premerom do 2 cm. Nudim izdelavo po meri naročnika, klik za individualno svetovanje in projektno oblikovanje tekstilnega interierja. Ob naročilu brezplačno izdelam 3D vizualno simulacijo.

580,00

Wishlist Wishlist Wishlist
Ročno izdelane tekstilne unikatne zavese odlikuje edinstven dizajn različnih motivov, barv, oblik in dimenzij. Najprej naredim študijo ustreznosti izbranega materiala za želen efekt in izvedbo ideje, potrebni so številni preizkusi. Ko so oblikovani in izdelani osnovni elementi,  uravnavam napetosti in kompozicijo, da se doseže harmonično ravnotežje. Te inovativne umetelne kreacije s svojim ekstravagantnim videzom pritegnejo pogled in soustvarjajo intimnost doma. Možna je izdelava zaves po meri naročnika,  prav tako izbor barve in materiala.
Zavese s stilom.