Unikatna zavesa z umetelno čipko Romantika

Unikatna zavesa z umetelno ročno izdelano čipko Romantika spremeni bivalni prostor v topel dom. Minimalističen abstrakten cvetlični motiv prijetno otopli kuhinjo, spalnico ali kopalnico, hodnike. Primerna je za vsak ambient. Narejena je iz bele polprosojne organze. Vsak element čipke je ročno izdelan in potem sestavljen v celoto. Cenovna vrednost take umetelne  čipke je odvisna od zapletenosti vzorca, materiala, širine in dolžine. Okvirna cena enostavnega ročnega ornamenta cc. širine 6 cm x 100 cm dolžine je  cc. 45 evrov. Mera te zavese je 120 x 52 cm. Navkljub navidezni krhkosti je ta čipka obstojna in možno je pranje v pralnem stroju na ročni program do 30* C, v zaščitni vrečki in brez centrifuge. Ročno pranje podaljša življenjsko dobo. Likanje ni potrebno. Za izdelavo po želji naročnika nudim svetovanje in projektno oblikovanje tekstilnega interierja, za podrobne informacije klik na Kontakt. Možna je predelava/oplemenitenje že obstoječih zaves.

 

 

 

110,00

Na voljo po naročilu

Wishlist Wishlist Wishlist
Milina teh belih cvetov vrtnic me ne spusti mimo brez občudovanja: Postoj trenutek, postoj! Potem vtaknem nos v cvet in globoko vdihnem raj na zemlji.
Ročno izdelane tekstilne unikatne zavese odlikuje edinstven dizajn različnih motivov, barv, oblik in dimenzij. Navdihuje me fenomen narave in skozi tekstilni medij v prostor vnesem izvirne subtilne vzorce. Te umetelne kreacije s svojim atraktivnim videzom  pritegnejo pogled in v prostor vnašajo harmonično prvinskost. Naj gre za poslovni prostor ali intimno atmosfero doma vedno dopolnijo kvaliteto bivanja. Imajo ustrezne tehnične lastnosti za vzdrževanje in so lahke konstrukcije preproste za montažo. Nudim individualno svetovanje in projektno oblikovanje tekstilnega interierja. Ob naročilu izdelam 3D simulacijo, klik na povpraševanje Kontakt.