Ekstravagantna zavesa Cvetoče drevo

Prefinjena izvirna lepota fenomenov narave me vedno prevzema. Ob cvetočem dehtečem drevesu obstanem v zamaknjenosti te magije veličastnosti življenja.
Ročno izdelana unikatna zavesa  iz asimetričnih trakov, listov, vej in abstraktnih cvetov okrašenih z bijou perlicami je imitacija cvetočega drevesa. Narejena je iz mešanice lanu, viskoze in sintetične organze. S svojim subtilnim edinstvenim izgledom vnaša v prostor harmonijo in udobje bivanja, naj gre za poslovni prostor ali intimo doma. Razgalja ekstravaganten okus uporabnika. Dimenzija te umetelne tekstilne kreacije je 160 x 100 x 10 cm,  možna je izdelava po meri naročnika. Nudim individualno svetovanje in projektno oblikovanje tekstilnega interierja .Ob naročilu na željo naročnika izdelam 3D vizualno simulacijo.
Suho kemično čiščenje.

4.600,00

Wishlist Wishlist Wishlist
Ročno izdelane tekstilne unikatne zavese odlikuje edinstven dizajn različnih motivov, barv, oblik in dimenzij. Najprej naredim  študijo ustreznosti izbranega materiala za želen efekt in izvedbo ideje. Ko so narejeni osnovni elementi uravnavam napetosti in kompozicijo, da se doseže harmonično ravnotežje. Te inovativne umetelne kreacije s svojim ekstravagantnim videzom pritegnejo pogled in soustvarjajo intimnost doma. Možna je izdelava zaves po meri naročnika, prav tako izbor barve in materiala. Nudim  individualno svetovanje in projektno oblikovanje tekstilnega interierja po naročilu, kot tudi svetovanje za oplemenitenje že obstoječih zaves, v  podporo trajnostnemu razvoju našega planeta. Klik za povpraševanje .

Zavese s stilom.