Unikatna zavesa z umetelno čipko Idila

Unikatna zavesa z umetelno ročno izdelano čipko Idila spremeni bivalni prostor v topel dom. Minimalističen abstrakten cvetlični motiv prijetno otopli kuhinjo, spalnico ali kopalnico, hodnike. Zavesa harmonično dopolni vsak ambient. Narejena je iz svetlikajoče elegantne smetanove bele svile z insertom ročno izdelane čipke, kateri je pozicioniran izven centra, bolj proti robu. Možno je pranje v pralnem stroju v varovalni vrečki in brez centrifuge, ali ročno pranje in likanje do 60 stopinj C. Je lahka kreacija in preprosta za montažo, zgoraj ima vodilo za palico do 2 cm premera. Ima dimenzije 134 x 54 cm. Nudim svetovanje in projektno oblikovanje tekstilnega interierja po meri naročnika, za podrobne informacije klik na Kontakt .

 

110,00

Wishlist Wishlist Wishlist
Milina  teh belih cvetov vrtnic me ne spusti mimo brez občudovanja: Postoj trenutek, postoj! Potem vtaknem nos v cvet in globoko vdihnem raj na zemlji.
Ročno izdelane tekstilne unikatne zavese odlikuje edinstven dizajn različnih motivov, barv, oblik in dimenzij. Navdihuje me fenomen narave in skozi tekstilni medij v prostor vnesem izvirne subtilne vzorce. Te umetelne kreacije s svojim atraktivnim videzom  pritegnejo pogled in v prostor vnašajo harmonično prvinskost. Naj gre za poslovni prostor ali intimno atmosfero doma, vedno dopolnijo  kvaliteto bivanja. Imajo ustrezne tehnične lastnosti za vzdrževanje in so lahke konstrukcije preproste za montažo. Ta tekstilni ornament je možen tudi kot oplemenitenje že obstoječih zaves, nudim individualno svetovanje in projektno oblikovanje tekstilnega interierja, klik na povpraševanje Kontakt.