Prefinjena broška Vrtnica-tekstilni nakit

Umetelen oblikovalski tekstilni nakit je inovativen unikaten modni dodatek, ki nežno dopolni styling in pričara razpoloženje. Harmonija različnih materialov omogoča pristno lepoto in opazen glamur, ki pritegne poglede.  Cvet vrtnice je narejen iz svile s zlatim pobliskom na temno vijola osnovi. Abstraktni listki harmonično dopolnijo barvno paleto v pastelno prosojnem odtenku olivno zelene in so dodatno  okrašeni z drobnimi bijou perlicami, Dolga je cc 12 cm , premer cveta je 4cm.
Prefinjena broška Vrtnica iz tekstila je primerna tako za vsakodnevne priložnosti kot svečane dogodke. Sofisticiran filigranski dizajn očara s svojo navidezno krhkostjo in milino. Ta ljubek kos nakita bo osrečil romantično razpoložene in zagotovo popestrila tudi minimalističen stil.

25,00

Wishlist Wishlist Wishlist

Unikatna umetelna broška iz tekstila je ročno izdelan oblikovalski nakit za ženske, ki so povezane z naravo . Ta unikatni modni dodatek poudarja ženstvenost in pričara razpoloženje. Sozvočje različnih materialov omogoča edinstveno lepoto. Primerna je tako za vsakodnevne priložnosti kot svečane dogodke, saj harmoničen dizajn pritegne poglede. Ta ljubka broška je popoln modni dodatek za romantičen outfit . Sveže dopolni tudi minimalističen stil oblačenja. Nosi se jo na različne načine, lepo zaživi na enobarvni podlagi, pripne se jo lahko tudi na torbo ali trak za lase.

In dan bo cvetoč.