Romantična broška iz tekstila Rožnato zlato

Umetelen oblikovalski tekstilni nakit je inovativen unikaten modni dodatek, ki nežno dopolni vaš dnevni stajling in pričara razpoloženje. Harmonija različnih materialov omogoča pristno lepoto in opazen glamur, ki pritegne poglede.  Cvet je narejen iz rožnate zlate barve barve, katerega harmonično dopolnjujejo abstraktni listki iz prosojne temno modre organze in nežna peresca v isti barvi. Broška je dodatno  okrašena z drobnimi bijou perlicami.
Modna  broška iz tekstila Rožnato zlato je primerna tako za vsakodnevne priložnosti kot svečane dogodke. Sofisticiran filigranski dizajn očara s svojo navidezno krhkostjo in milino. Ta ljubek kos nakita bo osrečil romantično razpoložene in zagotovo popestri tudi minimalističen outfit.

Dolga je približno 12 cm, široka cc 5cm, vključno s trakovi lističev.

25,00

Wishlist Wishlist Wishlist

Unikatna umetelna broška iz tekstila  je ročno izdelan oblikovalski nakit za  ženske, ki so povezane z naravo. Ta unikatni modni dodatek poudarja ženstvenost in pričara razpoloženje. Sozvočje različnih materialov omogoča edinstveno lepoto. Primerna je tako za vsakodnevne priložnosti kot svečane dogodke, saj harmoničen dizajn pritegne poglede. Ta ljubka broška je popoln modni dodatek za  romantičen outfit, sveže dopolni tudi minimalističen stil oblačenja. Nosi se jo na različne načine, lepo zaživi na enobarvni podlagi, pripne se jo lahko tudi na torbo ali trak za lase.

In dan bo cvetoč.