Unikatna modna broška iz tekstila Razigrana

Unikatna umetelna broška iz tekstila  je ročno izdelan oblikovalski nakit za  ženske, ki so povezane z naravo. Ta unikatni modni dodatek poudarja ženstvenost in pričara razpoloženje. Sozvočje različnih materialov omogoča edinstveno lepoto. Primerna je tako za vsakodnevne priložnosti kot svečane dogodke, saj harmoničen dizajn pritegne poglede. Ta ljubka broška je popoln modni dodatek za  romantičen outfit, sveže dopolni tudi minimalističen stil oblačenja. Nosi se jo na različne načine, lepo zaživi na enobarvni podlagi, pripne se jo lahko tudi na torbo ali trak za lase.

In dan bo cvetoč.

29,00

Wishlist Wishlist Wishlist

Umetelen oblikovalski tekstilni nakit je inovativen unikaten modni dodatek, ki nežno dopolni vaš dnevni styling in pričara razpoloženje. Harmonija različnih materialov omogoča pristno lepoto in opazen glamur, ki pritegne poglede.  Cvet je narejen iz lesketajoče se zelene viskoze, katerega harmonično dopolnjujejo abstraktni listki iz prosojne svetlo olivno zelene organze. Broška je dodatno  okrašena z drobnimi bijou perlicami.

Modna  broška iz tekstila Razigrana je primerna tako za vsakodnevne priložnosti kot svečane dogodke. Sofisticiran filigranski dizajn očara s svojo navidezno krhkostjo in milino. Ta ljubek kos nakita bo osrečil romantično razpoložene in zagotovo popestri tudi minimalističen outfit.

Dolga je približno 11 cm, široka cc 5cm, vključno s trakovi lističev.