Romantična broška iz tekstila Viola

Romantična broška iz tekstila Viola je ročno izdelan oblikovalski nakit za  ženske, ki so povezane z naravo . Ta unikatni modni dodatek poudarja ženstvenost in razigranost. Primerna je tako za vsakodnevne priložnosti kot svečane dogodke, saj harmoničen dizajn izbranih materialov pritegne poglede. Ta ljubka broška je popoln modni dodatek za romantičen outfit . Sveže dopolni tudi minimalističen stil oblačenja. Nosi se jo na različne načine, lepo zaživi na enobarvni podlagi, pripne se jo lahko tudi na torbo ali trak za lase.
In dan bo cvetoč.

25,00

Wishlist Wishlist Wishlist

Romantična broška iz tekstila Viola je umetelen oblikovalski tekstilni nakit. Je unikaten modni dodatek, ki nežno dopolni styling in pričara razpoloženje. Harmonija različnih materialov omogoča pristno lepoto in opazen glamur, ki pritegne poglede. Abstrakten cvet vrtnice je narejen iz tafta prelivajoče se temno vijola barve in dopolnjen z okrasnimi kroglicami. Abstraktni listki iz organze harmonično dopolnijo barvno paleto v pastelnem odtenku olivno zelene in so dodatno okrašeni z drobnimi bijou perlicami. Broška je mere cc 13 x 7 cm, na obleko se pritrdi s sponko.

Modni nakit iz tekstila je primeren tako za vsakodnevne priložnosti kot svečane dogodke. Sofisticiran filigranski dizajn očara s svojo navidezno krhkostjo in milino. Ta ljubka broška osreči romantično razpoložene in zagotovo popestri tudi minimalističen stil.

Darilna embalaža.