Unikatna broška iz tekstila Glam

Romantična broška iz tekstila Glam je ročno izdelan oblikovalski nakit za  ženske, ki so povezane z naravo . Ta unikatni modni dodatek poudarja ženstvenost in razigranost. Primerna je tako za vsakodnevne priložnosti kot svečane dogodke, saj harmoničen dizajn izbranih materialov pritegne poglede. Ta ljubka broška je popoln modni dodatek za romantičen outfit . Sveže dopolni tudi minimalističen stil oblačenja. Nosi se jo na različne načine, lepo zaživi na enobarvni podlagi, pripne se jo lahko tudi na torbo ali trak za lase.
In dan bo cvetoč.

29,00

Wishlist Wishlist Wishlist

Romantična broška iz tekstila Glam je umetelen oblikovalski tekstilni nakit. Je unikaten modni dodatek, ki nežno dopolni styling in pričara razpoloženje. Harmonija različnih materialov omogoča pristno lepoto in opazen glamur, ki pritegne poglede. Abstrakten cvet vrtnice je narejen iz tafta prelivajoče se temno vijola barve. Abstraktni listki iz organze kontrastno dopolnijo barvno paleto v temno modri barvi in so dodatno okrašeni z drobnimi bijou perlicami, Mere broške so cc 13 x 6 cm.

Modni nakit iz tekstila je primeren tako za vsakodnevne priložnosti kot svečane dogodke. Sofisticiran filigranski dizajn očara s svojo navidezno krhkostjo in milino. Ta ljubka broška osreči romantično razpoložene in zagotovo popestri tudi minimalističen stil.

Darilna embalaža.