Unikatna zapestnica iz tekstila ZeLena Spirala

Misteriozna unikatna zapestnica iz tekstila s sabo nosi lepoto prepletanja življenja. Na temni, 3,5 cm široki elastiki s pozlato barve starega zlata, ki je podložena s črnim satenastim trakom, se raztezajo in ovijajo abstraktni elementi. Nežna transparentni trakovi organze in vrvic v zeleno zlatih in vijola odtenkih se vijejo v izčiščen dizajn. Zapenja se s kovinskimi pritiskači, narejena je za obseg zapestja do18 cm. Možno je naročiti tudi večje dimenzije po meri,  klik na kontakt. 
Unikatna zapestnica iz tekstila ZeLena spirala se lahko ročno pere. Pustite jo namakati 10 minut v nežni raztopini milnice do 40 stopinj C in jo potem operete v čisti vodi in posušite.

49,00

Wishlist Wishlist Wishlist
Umetelen oblikovalski tekstilni nakit je inovativen modni dodatek, ki sofisticirano dopolni stajling in ko si ga nadenete, preoblikuje tudi vaše razpoloženje. Sozvočje različnih materialov daje edinstveno lepoto barvno- kompozicijske harmonije in opazen glamur, ki pritegne poglede. Prefinjeno estetiko zapestnice je primerena tako za vsakodnevne priložnosti kot svečane dogodke. Unikatno ročno delo.
In dan bo drugačen.