tekstilna umetelna zavesta z motivom vrtnice
oblikovalska zavesa z motivom bele divje vrtnice

Inspiracija. Navdih. Pobuda. Vpliv. Vdih. Izdih. Diham. Ritem bitja se naravno pretaka skozi mene.

 SEM.Vdihnem, izdihnem okolje. Vdihnem naravo in jo izdihnem v svoje kreacije. Vdihnem, izdihnem ljudi, emocije.

dekorativne blazine z motivom vrtnice

  

Izbiram vsebine, ki me polnijo, selekcioniram informacije, ki me oblikujejo. Zavestno in podzavestno. Inspiracija ni vedno  zenovska, v nekaterih  razsežnostih uzrem lastne obraze, katere ne bi želela  srečati. Pa  so neizbežno zakodirana izkušnja v meni, katera čaka, da jo prepoznam in prerasem. Pečat, da sem to JAZ,  edinstvena s svojo prisotnostjo, skozi katero se preliva neponovljiva zgodba ... Vsak od nas je unikaten zapis univerzalnega Kreatorja.  

Oči vztrajno  beležijo slike, vpijam harmonijo narave, to popolnost cvetov ( Ah, tako klišejsko se to prebere). Razkošnih podob, ki jih na obzorju slika  kozmična inteligenca. Prevzema me skladnost barv in oblik našega krasnega planeta, ki nudi dom  tolikemu Življenju. Darovi mame Gaie so vsepovsod, dotika se nas s sveto geometrijo, ki pronica skozi naša čutila. Pripadamo njenemu urejenemu kaosu nedokončane popolnosti , ki se dnevno pretaka skozi naše Bitje in nas vzpodbuja da uspevamo. 

Moja ušesa prisluškujejo vonjavam  življenja, koža tipa, roke ustvarjajo in srce je radostno. Prepuščam  se oceanu univerzalnih idej in užitku reinterpretacije drobnega cveta vrtnice. Inspiracija , ki me predira postane meditacija . Čas se ustavi, obstanem v lahkotnem trenutku kreativnega procesa , tako Živa sem. 

 

 

Close
Close
Sign in