igrive dekorativne blazine na kavču

Ja, fetiš. Prav ste prebrali. Fetiš je bil pri prvotnih ljudstvih predmet, ki ima nadnaravno moč , v prisotnosti teh predmetov se lahko zgodi nemogoče. Trik je, da  zares verjameš  😉 . Vijola žametni damast s cofki-dekorativna blazina

Vedno se zaljubljam v unikatne okrasne blazine in vsakič, ko uzrem kako posebno kreacijo, jo želim imeti ob sebi.

Okrasne blazine so intimna preobrazba doma. Razgaljajo razpoloženje. Pritegne me njihova živahna energija, njihova mehkoba in transformacijske lastnosti, da tako spremenijo vsak prostor. So kot nekak osebni pečat. Ko zapolnim  kavč s kolekcijo ljubkih blazin, moja dnevna soba vibrira drugače. In ko zamenjam set blazin, je atmosfera spet druga. In se zazdi kot da imam novo dnevno sobo. Zares .  

unikatne okrasne blazine s cvetličnim motivom

Dekorativne blazine različnih oblik, barv in mer vnašajo v ambient intimo doma. Domačnost preseva prostor in četudi je zunaj siv deževen dan, me ti očarljivi cvetni motivi objemajo in skoraj dehtijo, kot da bi bila na vrtu spomladi. Ročno izdelani detajli blazin pritegnejo tudi pogled obiskovalcev in nam nudijo ugodje unikatnosti. Sproščajo nam vzdihe občudovanja in vabijo k razvajanju: Uleži se, naj bom tvoje udobje, stisni se obme, podloži me pod kolena ! Nekatere blazine nas vabijo k igri: Ali si za obmetavanje?

Na kak turoben dan nam ta igrivost popravi razpoloženje, v spalnici pa je to nežna predigra za lahkotnejši spanec. Ste kdaj poskusili? Okrasne blazine iz imitacije usnja vzbujajo strasti in slutnjo divjine neraziskanih kontinentov. Čisto zares se lahko se prikaže puma in se ti zazdi, da božaš njeno žametno dlako, divja mačka zaprede pod tvojo roko: prrrr…

V kuhinji smo hvaležni za mehkobo, ki jo blazine  nudijo trdim sedalom stolov. In ko se odločimo za sedenje po turško, so neizbežna nujnost.

Ne vem kako vi, jaz dan začnem na moji posebni blazini v sedeči jutranji meditaciji. In s kavo v roki, seveda, v moji posebni skodelici 😉 .

O moji ljubezni do skodelic pa kdaj drugič; tako kot  dekorativnih blazin, tudi posebnih skodelic ni nikoli preveč.

.

 

Close
Close
Sign in