Oblikovalska dekorativna zavesa/panel Jesen

Prefinjena izvirna lepota fenomena narave me vedno prevzema. Ob mogočnem drevesu prepletenih raztezajočih se vej obogatenih z listi, ki jeseni poplesujejo z vetrom in sestavljajo čudovite vzorce, zamaknjena obstanem v tej magičnosti.
Oblikovalsko dekorativno zaveso panel/Jesen sestavlja več elementov različnih dimenzij v obliki listov iz tekstila in dinamično dopolni tudi že obstoječe enostavne zavese. Panel je izdelan je iz mešanice lanu in acetata rjavo bakrene barve, lahko se pere v stroju do 40 stopinj C, v zaščitni vrečki in brez centrifuge. Ročno pranje zagotavlja daljšo obstojnost.
S svojim subtilnim edinstvenim izgledom  zavesa vnaša v prostor ugodje bivanja in toplino prvinskosti, naj gre za poslovni prostor ali intimo doma. Razgalja ekstravaganten okus uporabnika. Dimenzija te umetelne tekstilne kreacije je 190 x 60  cm in je preprosta za montažo, zgoraj ima vodilo za drog premera do 3 cm. Nudim izdelavo po meri naročnika, klik za individualno svetovanje in projektno oblikovanje tekstilnega interierja. Izdelam tudi 3D vizualno simulacijo.

 

Ročno izdelane tekstilne unikatne zavese odlikuje edinstven dizajn različnih motivov, barv, oblik in dimenzij. Najprej naredim študijo ustreznosti izbranega materiala za želen efekt realizacije ideje, potrebni so številni preizkusi. Ko so oblikovani in izdelani osnovni elementi, uravnavam napetosti in kompozicijo, da se doseže harmonično ravnotežje. Te inovativne umetelne kreacije s svojim ekstravagantnim videzom pritegnejo pogled in soustvarjajo intimnost doma. Možna je izdelava zaves po meri naročnika, prav tako izbor barve in materiala, klik za povpraševanje.

Zavese s stilom.