Boho glamur ogrlica iz tekstila Bele vrtnice

Umetelen oblikovalski tekstilni nakit je inovativen unikaten modni dodatek, ki nežno dopolni stajling in pričara razpoloženje. Harmonija različnih materialov omogoča pristno lepoto in opazen glamur, ki pritegne poglede. Na  1,5 cm široki elastiki s pozlato, je centralno nameščen šopek belih vrtnic iz organze. Cvetovi so dodatno okrašeni z razlilčnimi bijou perlicami, barvno paleto pa dopolnjujejo prepletajoči se antiko vijola trakci iz organze.  V elastiko je vstavljena mehka žica s katero se lahko regulira obseg vratu, razpon regulacije je do 5 cm, praktično za obsege vratov od mere  S- XL. Prav žica omogoča, da se ta kos nakita nosi tudi kot tiara (kronica).
Boho glamur ogrlica iz tekstila Bele vrtnice je primerna tako za vsakodnevne priložnosti kot svečane dogodke. Sofisticiran filigranski dizajn očara s svojo navidezno krhkostjo in milino. Ta ljubek kos nakita bo osrečil romantično razpoložene in zagotovo popestrila tudi mimalističen stil.
Imitacija cvetoče narave.

49,00

Wishlist Wishlist Wishlist

Unikatna umetelna ogrlica iz tekstila  je ročno izdelan oblikovalski nakit za  ženske, ki so povezane z naravo . Ta unikatni modni dodatek poudarja ženstvenost in pričara razpoloženje. Sozvočje različnih materialov omogoča edinstveno lepoto. Primerna je tako za vsakodnevne priložnosti kot svečane dogodke, saj harmoničen dizajn pritegne poglede. Ta ljubka ogrlica je popoln modni dodatek za  romantičen outfit . Sveže dopolni tudi minimalističen stil oblačenja.

In dan bo cvetoč.