Boho glamur romantična modna ogrlica Ljubka

Ta šik boemska ogrlica izžareva prefinjeno ženstvenost in originalnost. Sofisticiran filigranski dizajn belih cvetov vrtnice iz organze očara s svojo navidezno krhkostjo. Na temni, 3,5 cm široki elastiki z zlatimi črticami, ki je podložena s črnim satenastim trakom je centralno nameščen šopek treh barvno usklajenih cvetov. Prepletajo se biserno beli, olivno zlati in odtenki staranega zlata. Cvetovi so dodatno okrašeni z razlilčnimi bijou perlicami, barvno paleto pa dopolnjujejo skuštrani antiko vijola lističi iz organze.
Boho glamur romantična modna ogrlica Ljubka se zapenja s kovinskimi pritiskači, narejena je za obseg vratu do 35 cm.  Za širše vratove lahko izberete zavezovanje s trakci, kar omogoča regulacijo želene širine, vendar je potrebno to posebej dopisati pri naročilu.

69,00

Wishlist Wishlist Wishlist
Oblikovalski tekstilni nakit je moderen unikaten modni dodatek, ki pričara razpoloženje. Harmonija različnih materialov omogoča edinstveno lepoto in očarljiv glamur, ki pritegne poglede. Primerna je tako za vsakodnevne priložnosti kot svečane dogodke. Ta ljubka ogrlica je poosebljena milina in spominja na Botticellijevo Venero. Je popoln modni dodatek za  romantičen outfit . Sveže dopolni tudi minimalističen stil oblačenja. Unikatno ročno delo.
In ko si jo nadenete, je dan bo bolj cvetoč.